Uw partner in zwak- en sterkstroom
  • elektrotechniek

Home Domotica

 

Wat kan  home domotica voor u betekenen?

De brede toepasbaarheid van domotica zorgt ervoor dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn. U kunt daarom helemaal zelf kiezen op wat voor manier u domotica toe wil passen binnen uw woning. Ook zijn de instellingen heel gemakkelijk te beheren, waardoor u een installatie of apparaat flexibel kunt besturen. Domotica is namelijk aan te sturen op ieder moment en op elke plek, aangezien deze zelfs op afstand via uw smartphone bediend kan worden. Het gehele systeem is zo erg overzichtelijk en eenvoudig te beheren. Op die manier heeft domotica verschillende voordelen die u zelf kunt ervaren. Hierbij kunt u denken aan: * Meer comfort, doordat installaties en apparaten flexibel te beheren zijn. Deze kunnen namelijk automatisch, maar ook op afstand heel gemakkelijk bestuurd worden. * Toename in de veiligheid, aangezien beveiligingssystemen ook aangesloten kunnen worden op het systeem. * Lagere energiekosten, omdat bijvoorbeeld de verlichting niet meer onnodig aanblijft en de temperatuur veel makkelijker te regelen is. Ook houdt het systeem bij wat u verbruikt, waardoor u eenvoudig kunt zien waarop u nog meer kunt besparen.

 

Bespreek de mogelijkheden met Elektrotechniek-Emmen

De grote veelzijdigheid van domotica zorgt ervoor dat u heel veel keuze heeft. U kunt namelijk helemaal zelf bepalen op wat voor manier u deze vorm van automatisering toe wil passen binnen uw woning, werkplek of ander gebouw. Wij kunnen u helpen bij het maken van die keuze door

samen met u uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Op die manier weet u zeker dat de toepassing van domotica in uw pand precies aan uw criteria voldoet. Daarnaast kan Uw Duurzame Installateur dit systeem ook vakkundig voor u installeren. Heeft u interesse en wilt u wat meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact op met Elektrotechniek-Emmen.

Door gebruik te maken van domotica binnen uw woon- of werkplek kunnen apparaten en installaties automatisch, maar ook op afstand bestuurd worden. Deze intelligente toepassing binnen de techniek zorgt er dan ook voor dat u meer ontspanning en plezier zal ervaren in huis of op het werk, dankzij de toename van het comfort, de verbeterde veiligheid en de dalende energiekosten. Wilt u meer weten over domotica in uw woning Neem dan contact op met Elektrotechniek-Emmen.  
De veelzijdigheid van domotica

Domotica wordt gebruikt om door middel van elektronische communicatie het leven van de personen in het pand gemakkelijker te maken. Dankzij domotica is het namelijk mogelijk om apparaten en installaties aan elkaar te koppelen, waardoor deze als één centraal geheel bestuurd kunnen worden. Op die manier worden vormen van ontspanning, communicatie en nog veel meer andere zaken een stuk eenvoudiger gemaakt. U kunt hierbij denken aan het regelen van de temperatuur door de verwarming automatisch te laten aansturen, maar ook het regelen van de temperatuur op afstand zodat u nooit meer in een pand aan hoeft te komen waar het koud is. Ook de verlichting kan automatisch geregeld worden. Deze kan bijvoorbeeld zo ingesteld worden dat het licht pas aangaat wanneer het donker is en er iemand in de kamer is. Ook kunnen uiteenlopende installaties en apparaten, zoals de ventilatie, zonwering, maar ook audio en video in het gehele pand heel eenvoudig aangestuurd worden. Daarnaast is het ook mogelijk om dankzij domotica de veiligheid te vergroten binnen het pand. Dit kan gedaan worden door gebruik te maken alarmsystemen, een noodknop, valdetectie of toegangscontrole. Zo neemt niet alleen het gemak, maar ook de veiligheid toe.
 

Contact

Storingsdienst 24/7: 0591-785254 (na 16.15 - 06 18745659)

Elektrische installatie
laten installeren
Datanetwerk
laten aanleggen
Brand / inbraakbeveiliging
laten installeren